Voda, víno a esenciálne oleje

08.11.2017 Celý región

God´s Llove Manifest in Molecules – The Chemistry of Essential oils Made Simple (Dawid Stewart Ph.D., D.N.M.)
(strana 684 – preklad)
 
Keď Ježiš premenil vodu na víno na svadbe v Cane galilejskej, bola to samozrejme premena, ktorá sa uskutočnila (Ján 2:1 -11) Voda obsahujúca iba vodík a kyslík (H2O) bola premenená na nápoj obsahujúci alkohol (C2H6O), lykopén (C40H64), metyl antranilát (C8H9NO2) a ostatné estery, rôzne sacharidy (C6H12O6/C12H22O11) a iné vonné a chuťové prvky zložené z prvkov, ktoré neobsahuje voda. V tomto prípade premena prvkov bola zázrakom vytvoreným Ježišom božou vôľou a božím vedomím. Možno jedného dňa bude vedecky vysvetlené ako Ježiš vykonal tento čin, ale to nezmenší údiv nad týmto zázrakom, ktorý sa stal.
Keď táto biopremena sa stala všeobecne známa, uznávaná, pochopená medzi najvyššou vedou a spoločnosťou, bude hlboko ovplyvňovať poľnohospodárstvo, výživu, medicínu, biológiu, chémiu, fyziku, ekológiu, geológiu, starostlivosť o zdravie a dokonca aj naše každodenné zvyky.
Kervran bol známy znalec esenciálnych olejov. Navrhoval že jednou z dôvodov prečo aromaterapia účinkuje tak úspešne je, že esenciálne oleje aktivujú isté enzymatické aktivity, ktoré obnovia zdravie a vitalitu.
Aj keď dlho nepoznaná ako taká,zdá sa , že biopremena bola vždy súčasťou liečivej sily éterických olejov a jedným z tajomstiev pozoruhodných síl regenerácie, rovnováhy a obnovy.
Ale chémia a biopremena nie je všetko, čo sa týka aktivity esenciálnych olejov. Je toho viac.
 

Vyberte región